Links

CafePolitiek.NL Kloof te overbruggen of nader kennismaken met een politicus? Proefballonnetje? Het kan allemaal bij Cafe Politiek, discussie in debat.

RadioPolitiek.NL Discussie on air. Uitzendingen over politieke onderwerpen beluisterd u via deze zender en ook worden hier uitzendingen en spraakmakende uitspraken van Café Politiek geplaatst. Luisteren online dus.

Dutch Stream Team De audiovisuele tak van Stichting Burger. Experts, politici en burgers in inhoudelijke en vermakelijke interviews.

Gastsprekers.NL Medium voor spraakmakende communicatie. De juiste gastspreker(s) leidt tot de succesvolle bijeenkomst. Focus op de inhoud komt hier samen met het formuleren en verzorgen van de juiste gastspreker; de juiste persoon op de juiste plaats dus en de juiste boodschap naar de buitenwacht. Zo “bereiken” en “beraken” uw boodschap uw genodigden, de gastspreker(s) en andere doelgroepen elkaar. Aanvraag?

Prinsjesnacht.NL Een beetje ondeugend, waarom niet? Het idee is net als de koninginnenvariant vrij simpel en de volgende dag moeten de prinsjes toch in Den Haag zijn, nietwaar? Deze bijeenkomst vormt de start van het politieke seizoen. U bent van harte welkom bij deze discussie in debat.

Politic.NL Portal met kennis en achtergronden over communicatie, organisatie en presentatie binnen politiek en samenleving. Contactmaken met kiezers en andere doelgroepen dus.


  E-mailadres: Wachtwoord:  
Inloggen  
Wachtwoord vergeten?
  E-mailadres:  
Nieuwsbrief


Profielen politici